В окупованому Росією Бердянську підірвали автомобіль працівника колонії – МВА

Також це підтвердила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина

В окупованому російськими військами українському місті Бердянську Запорізької області 5 травня підірвали машину співробітника виправної колонії. Чоловік загинув, повідомляють контрольовані окупаційною владою РФ правоохоронні органи.

«За версією слідства, 5 травня 2024 року невідомий заклав саморобний вибуховий пристрій під транспортний засіб співробітника виправної колонії у місті Бердянську Запорізької області, де він спрацював. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події», – йдеться у повідомленні.

Також це підтвердила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина.

Раніше, 6 березня, в окупованому Росією Бердянську підірвали машину членкині незаконної виборчої комісії у місті, від отриманих травм жінка померла.

1 квітня в окупованому Старобільську Луганської області підірвався автомобіль місцевого політика Валерія Чайки, якого Служба безпеки України підозрює в колабораційній діяльності.

Бердянськ перебуває в російській окупації з 27 лютого 2022 року. З огляду на бойові дії та окупацію Росією частини територій України, редакція Радіо Свобода не може незалежно перевірити інформацію.

Форум