Кремль виробляє зброї в такій кількості, яка перевищує потреби для ведення війни в Україні

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив , що Московія виробляє зброю та боєприпаси у великих кількостях, які перевищують потреби для ведення війни в Україні.

Про це повідомляє n-tv.

За його словами, зі зростанням витрат на озброєння і за рахунок військової економіки значна частина виробленого обладнання не використовується на фронті, а зберігається на складах.

Пісторіус попереджає про подальші військові амбіції ватажка рашистів Владіміра Путіна. Він висловлює спірність щодо того, що така поведінка може бути пов’язана лише з обережністю, і наголошує, що можливо Путін має певні плани або наміри, які необов’язково пов’язані з безпекою або обороною.

Президент США Джо Байден підписав законопроєкт про військову допомогу Україні та іншим партнерам, озброєння відправлять у найближчі години.

Відомо, що вранці 24 квітня, американський Сенат проголосував за ухвалення додаткового фінансування союзникам: Україні, Ізраїлю і Тайваню у розмірі $95,3 мільярда доларів.

Раніше, увечері 20 квітня нижня палата Конгресу США — Палата представників — після кількох місяців дискусій проголосувала за законопроєкт, що передбачає понад $60 мільярдів підтримки для України. Цей проєкт пройшов Сенат 13 лютого і передбачав допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню сукупним розміром $95 мільярдів.